borászatunkról

Apáról-fiúra száll a borkészítés szeretete

Családunk évtizedek óta foglalkozik szőlő és bortermeléssel a Kunsági Borvidék szívében, Soltvadkerten. 20 hektáron gazdálkodunk, melyben jelentős fajtáink Irsai Olivér, Generosa, Cserszegi fűszeres és a Kékfrankos.

2016-ban komoly fejlesztésekbe kezdtünk. A szőlő feldolgozásától a palackozásig a legmodernebb technológiával szereltük fel pincészetünket. Borainkat saját és a környező gazdák szőlőterméséből készítjük. 

Célunk a borvidékre jellemző friss, reduktív, könnyen fogyasztható és magas minőségű borok készítése.

eifert csalad

zamatban gazdag, komplex borok

Fehér és rosé borainkat oxigéntől elzártan reduktív technológiával készítjük, hogy gyümölcsös frissességüket előhozzuk és megtartsuk. Törekszünk a letisztult, zamatban gazdag, komplex borok készítésére.

Vörösboraink között megtalálhatóak a mára egyre jobban kedvelt könnyű, gyümölcsös és a fahordóban érlelt testes borok.

Büszkék lehetünk, hiszen a

21. VinAgora Nemzetközi Borversenyen ezüstérmet szerzett legújabb borunk a Fahordós Generosa. 

2020-ban a Bács-Kiskun Megye Vörösbora címet pedig az Eifert Cabernet Franc 2018 kapta.

Értesülj elsőként kedvezményeinkről