borászatunkról

Apáról-fiúra száll a borkészítés szeretete

Családunk évtizedek óta foglalkozik szőlő és bortermeléssel a Kunsági Borvidék szívében, Soltvadkerten. 20 hektáron gazdálkodunk, melyben jelentős fajtáink Irsai Olivér, Generosa, Cserszegi fűszeres és a Kékfrankos.

2016-ban komoly fejlesztésekbe kezdtünk. A szőlő feldolgozásától a palackozásig a legmodernebb technológiával szereltük fel pincészetünket. Borainkat saját és a környező gazdák szőlőterméséből készítjük. 

Célunk a borvidékre jellemző friss, reduktív, könnyen fogyasztható és magas minőségű borok készítése.

Kattints a ‘Tudj meg többet’ gombra, és informálódj jobban borházunkról.

eifert csalad

zamatban gazdag, komplex borok

Fehér és rosé borainkat oxigéntől elzártan reduktív technológiával készítjük, hogy gyümölcsös frissességüket előhozzuk és megtartsuk. Törekszünk a letisztult, zamatban gazdag, komplex borok készítésére.

Vörösboraink között megtalálhatóak a mára egyre jobban kedvelt könnyű, gyümölcsös és a fahordóban érlelt testes borok.

Büszkék lehetünk, hiszen a

21. VinAgora Nemzetközi Borversenyen ezüstérmet szerzett legújabb borunk a Fahordós Generosa. 

2020-ban a Bács-Kiskun Megye Vörösbora címet pedig az Eifert Cabernet Franc 2018 kapta.

Értesülj elsőként kedvezményeinkről