Presztízs válogatás

9 palack bor, mely bearanyozza a lappangó hétköznapokat vagy a legjobb pillanatokat garantálja az alkalmi vacsorákon!

3x Fahordós Generosa: 21. VinAgora Nemzetközi Borversenyen ezüstérmet szerzett a Fahordós Generosa. Szalmasárga szín, déligyümölcsös illatvilág, vaníliás körtés íz. Tökéletes párosítás halételek mellé.

3x Cabernet Franc: 2020-ban Bács-Kiskun Megye Vörösbora az Eifert Cabernet Franc 2018. Elegáns mély tónus, fekete ribizlis-meggyes jegyek és csokoládé. Az esős őszi esték legjobb barátja. Főképp marha és sertés ételek mellé ajánljuk.

3x Kékfrankos Rozé: Élénk rózsaszín, grapefruit illat, friss epres ízvilág. Igazán behízelgő könnyed bor, főként szárnyas ételek mellé ajánljuk.

15500 Ft

A szállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe 16:00 előtti rendelés esetén már valószínűleg a következő munkanapon nálad lesz a palack és élvezheted ízeinket!

eifert csalad

Apáról-fiúra száll a borkészítés szeretete

Családunk évtizedek óta foglalkozik szőlő és bortermeléssel a Kunsági Borvidék szívében, Soltvadkerten. 20 hektáron gazdálkodunk, melyben jelentős fajtáink Irsai Olivér, Generosa, Cserszegi fűszeres és a Kékfrankos.

2016-ban komoly fejlesztésekbe kezdtünk. A szőlő feldolgozásától a palackozásig a legmodernebb technológiával szereltük fel pincészetünket. Borainkat saját és a környező gazdák szőlőterméséből készítjük. 

Célunk a borvidékre jellemző friss, reduktív, könnyen fogyasztható és magas minőségű borok készítése.

Biztonságos kiszállítás

Minden palackot biztonságos környezetben adunk fel, így a megérkezéskor nem kell félned, hogy törött palack érkezik.

Apa-Fia családi borászat

Minden csepp borban a szívünk és lelkünk van, mely kóstoláskor mosolyt csal az arcodra.

Díjazott Borok

21. VinAgora Nemzetközi Borversenyen ezüstérmet szerzett legújabb borunk, a Fahordós Generosa. 2020-ban Bács-Kiskun Megye Vörösbora az Eifert Cabernet Franc 2018

Zamatban gazdag, komplex borok

Fehér és rosé borainkat oxigéntől elzártan reduktív technológiával készítjük, hogy gyümölcsös frissességüket előhozzuk és megtartsuk.Vörösboraink között megtalálhatóak a mára egyre jobban kedvelt könnyű, gyümölcsös és a fahordóban érlelt testes borok.