A Kunsági Borvidék élménye, Eifert borház

Rendeld meg otthonodból borainkat és éld át a Kunsági Borvidék harmónikus ízeit.

A Borok

Fehér és rosé borainkat oxigéntől elzártan reduktív technológiával készítjük, hogy gyümölcsös frissességüket előhozzuk és megtartsuk. Törekszünk a letisztult, zamatban gazdag, komplex borok készítésére. Vörösboraink között megtalálhatóak a mára egyre jobban kedvelt könnyű gyümölcsös és a fahordóban érlelt testes borok

Szakértői Vélemény
“Már a színe is lebilincsel. Ha nem ilyen színű a családi autó, akkor itt az ideje újat vásárolni, mert a harmónia garantált. A pohár falán látva a lassú, olajos esést az emberfia arra gondol: a következő lépés már a súlytalanság. Már az első korttyal beköszönnek a friss, bordó meggy és ribizlis aromák némi vaníliás kísértéssel. Tipikus hétvégi bor vagy akkor amikor be kell aranyozni a hétköznapokat.”
bortkostolunk.hu

Utóbbi Eredményeink

Látogasson el hozzánk Soltvadkertre

Meghívunk, hogy éld át a Kunsági Borvidék szívvel, lélekkel készült borait. Borházunkban 50 fős kóstolóhelység található, melyben borkóstolókat és rendezvényeket tartunk. Kóstoló mellé borkorcsolyát szolgálunk fel. Előre egyeztetés alapján levesek, sültes tálak, pörköltek és desszertek rendelhetők.

További információkért kattints a ‘Tudj meg többet’ gombra.

Közelgő Események

A jelenlegi egészségügyi intézkedések miatt nincsenek rendezvényeink!

 

Értesülj elsőként kedvezményeinkről